Contact

Heb je vragen over deze website of de crowdfunding actie? Dan vind je onderstaand meer informatie over de stichting en kan je ons via het formulier onderaan de pagina een e-mail sturen.

Stichting Martine Hoopt Op Beter

De naam van de Stichting is gebaseerd op de dubbele betekenis van het woord ‘beter’. Aan de ene kant wordt natuurlijk bedoeld ‘beter’ in de betekenis van ‘niet meer ziek’. Aan de andere kant is ‘beter’ de hoop dat het straks ‘beter’ gaat dan nu.

De doelstelling van de Stichting is het bijeenbrengen van gelden om medische- of paramedische behandelingen, therapieën, medicijnen en reis- en verblijfskosten te financieren, als ook het bekostigen van uitgaven die de kwaliteit van leven (kunnen) verbeteren en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, als eerste ten behoeve van Martine Siemelink, gediagnosticeerd met Multiple Sclerose, naar wie de stichting is vernoemd.

De stichting is geen Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) of Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI). Donaties door bedrijven zijn niet aftrekbaar voor de belasting.

Stichting Martine Hoopt Op Beter
Buizerdweg 24 A
7071 PS Ulft
E-mail: info@martinehooptopbeter.nl

Voorzitter: Marco Siemelink
Secretaris: Nicole Siemelink
KvK nr: 856729930

Bankrekeningnummer: NL26 RABO 0312 8143 05

Vul onderstaand je gegevens in en de vraag of het bericht welke je wilt versturen.