De geboorte van mijn nieuwe immuunsysteem ! (film)

door Martine Siemelink

Op maandag 19 december was het zo ver. Mijn foute immuunsysteem was aan het doodgaan en de stamcellen voor mijn nieuwe, gezonde immuunsysteem kwamen in mijn lichaam. Het was een bijzonder emotionele dag. Ik ben iedereen die, op welke manier dan ook, geholpen heeft om dit bijzondere punt te bereiken intens dankbaar !

 

Terug
Er zijn 2 reacties
Beantwoorden Anja Vonk 21 december 2016, 08:30

Je bent een kanjer Martine

Beantwoorden Marjo Lares-Siemelink 20 december 2016, 22:31

Wat een bijzondere dag in je Leven! En dat we op afstand hiervan konden meegenieten! Wij wensen jou en Marco alle goeds voor de toekomst, maar allereerst voor jou een goede start van je nieuwe leven! Liefs Fred en Marjo

Wil je ook reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.