Eerste paardrij-les!

door Martine Siemelink

Om mijn stabiliteit en rompbalans te blijven trainen heb ik zaterdag bij de Máxima Manege in Den Dolder mijn eerste paardrij-les gehad! Deze manege is voor verstandelijk- en fysiek beperkten dé manege waar zij kunnen rijden. Er is veel hulp (van veel vrijwilligers) en alle hulpmiddelen, kennis en ervaring is daar aanwezig. Tot mijn diagnose heb ik 4 jaar paard gereden.

Het ging beter dan ik (en Marco) dacht! Ik heb het een half uur op een dressuurzadel vol gehouden! Met handjes van vrijwilligers aan mijn body protector voor ‘het geval dat’….

Heb ik er van genoten? Nee, nú wel, achteraf pas. Marco heeft stukjes gefilmd gelukkig. Ik was gewoon te bezig met rechtop zitten, ik was te geconcentreerd. Ontspanning en lol tijdens het rijden komt vast snel.

Ik ga wekelijks een half uurtje rijden! Ik zál en wíl ooit een bosrit met mijn dochter Elaine (die sinds 2 jaar paardrij-les heeft) maken!

Terug
Er zijn 3 reacties
Beantwoorden Hartelijke groet, Antine 14 juni 2019, 10:22

Dag Martine,

Fijn om je bericht te lezen. Een mooi doel om voor te gaan! Succes met de rijlessen.

Hartelijke groet, Antine

Beantwoorden Willy 30 mei 2019, 13:39

Fijn dat je zulke mooie stappen zet Martine.

Beantwoorden Renée 22 mei 2019, 21:41

Geweldig, Martine!!

Wil je ook reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.