Jaaaa, 5 december start de behandeling !

door Martine Siemelink

Recent kreeg ik de verlossende email: er was een annulering en ik mag 5 december starten ! In de eerste minuten kwamen alle emoties voorbij: blijdschap, hoop, angst, bezorgdheid, verdriet,….

De dag erna ben ik gestart met de voorbereidingen: vlucht boeken (we vertrekken op za 3 december), nachtje hotel op luchthaven Mexico-City boeken, mijn huisarts en neuroloog informeren, afspraak met een hematoloog maken (voor de wekelijkse nazorg), 3M mondkapjes kopen, afspraak met tandarts maken (check met röntgenfoto’s of ik geen sluimerende (tandvlees)ontsteking heb), nadenken over of ik een pruik of sjaalmutsjes ga dragen (en hoe regel ik dit), wel/geen reisverzekering nemen, ….

Dankzij alle donaties heb ik gelukkig de aanbetaling kunnen doen…De eindfactuur volgt na thuiskomst (dan weet de kliniek immers of er aanvullende medicatie en ingrepen nodig waren). Hoop dat de crowdfunding goed verder gaat… Inmiddels is de flyer gedrukt (en komt ie met hulp van anderen op allerlei plekken en bij allerlei mensen terecht), heeft mijn werkgever, de basisschool, de ouderraad en de seniorengroep in Zeist mijn bericht en foto in een Nieuwsbrief en/of op hun website verspreid. Ook heb ik met de Gemeente gesproken over sponsoring. Immers, ik voorkom voor hun toekomstige zorguitgaven, maar helaas… En ik heb zo’n 15-20 bedrijven, instellingen en nieuwszenders/media gebeld of aangeschreven…. Aanvullende tips en ideeën zijn welkom !

Het wordt dit jaar een heel bijzonder Kerstmenu (ik heb dan geen immuun-systeem, quarantaine-periode) en een heel bijzonder Oud & Nieuw (boven de Atlantische Oceaan, op de terugweg). Ik ben erg blij dat ik het nieuwe jaar kan starten met een nieuw immuunsysteem !!!!

Terug
Wil je reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.