Op naar herstel (18-24 maanden)

door Martine Siemelink

Mijn immuunsysteem is natuurlijk nieuw, vergelijkbaar met dat van een pasgeboren baby. In heel 2017 zullen er dus nog strikte leef-, voedings- en hygi├źneregels zijn want ik kan heel makkelijk ziek worden. Voorbeeld: ik moet nog steeds heel vaak handen wassen (of ontsmetten), een mondkapje op als er meer dan 2-3 mensen om mij heen (geweest) zijn of als de kinderen zich niet lekker voelen/ziek zijn etc. Voorlopig moet ik dagelijks mijn beddengoed verschonen, mag ik geen planten in huis (kunstplanten !), mag ik niet bij dieren zijn etc. Komend jaar mag ik helaas ook geen fruit eten (alleen bananen of fruit uit blik), uitsluitend gekookte groenten eten, niks rauws eten (bijv vleeswaren) en niet uit eten.

Terug
Er is 1 reactie
Beantwoorden Familie Visser 16 januari 2017, 16:20

Fijn dat je ons zo op de hoogte houdt Martine, heel veel kracht toegewenst de komende tijd!

Wil je ook reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.