Sponsorloop BSO’s Kind & Co op 29 november

door Martine Siemelink

BSO Sport en Bewegen uit Zeist (van Kindercentra Midden-Nederland; Kind & Co) organiseert op dinsdag 29 november tussen 17:00 en 18:00 uur een sponsorloop. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar die mee willen lopen zijn van harte welkom. De kinderen lopen rondjes van 200 meter en kunnen zich per rondje laten sponsoren. De gehele opbrengst komt ten goede aan mijn Stichting! Het thema is: ik ren omdat IK het kan !

BSO Sport en Bewegen in Zeist, waar mijn meiden op zitten, organiseert deze sponsorloop. Twee andere BSO’s uit Zeist doen ook mee; ze zijn in gesprek met een aantal andere BSO’s om ook mee te doen. Alle kinderen mogen gratis meedoen, ook als ze niet op een BSO zitten. Wil een kind meedoen, stuur dan een mailtje naar sportenbewegen@kmnkindenco.nl met de naam en leeftijd van het kind dat mee wil doen. Download het sponsorformulier en ga hiermee op zoek naar sponsors !

Een rondje is 200 meter. De kinderen mogen een uur lang zoveel mogelijk rondjes rennen of lopen. Na ieder rondje krijgen ze een stempel. Uiteraard is er ook drinken, popcorn, koffie/thee, muziek etc. Er rennen 2 zwarte Pieten mee, de burgemeester en Hart van Nederland komen mogelijk ook !

De sponsorloop is op het terein van S.V. Saestum in Zeist. Het startschot wordt om 17:00 gegeven en de sponsorloop eindigt om 18:00 uur. We hopen dat zoveel mogelijk ouders en sponsors alle kinderen komen aanmoedigen !

Terug
Wil je reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.