Ponyspeeldag bij Manege Rijnstein

door Martine Siemelink

Om geld in te zamelen voor mijn stichting organiseert Manege Rijnstein in Odijk op zondag 22 januari 2017 een ponyspeeldag. Super leuk initiatief, vooral omdat ik tot mei 2010 ook op paardrijden heb gezeten maar hier vanwege MS mee moest stoppen. Ik voelde me niet meer veilig en in balans op het paard. Maar ik vind het nog steeds erg leuk om rondom paarden te zijn en dat gebeurt zeer regelmatig omdat mijn jongste dochter Elaine helemaal gek is van paarden.

Wil jij meehelpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen? Doe dan mee aan Ponyrijden tegen MS! Je kan de pony’s knuffelen, verzorgen, borstelen, invlechten en natuurlijk rijden. De ponyspeeldag is geschikt voor kinderen van 6 t/m 11 jaar met en zonder ervaring met pony’s. De kinderen worden ingedeeld in groepjes die passen bij de ervaring.

De kosten voor deelname aan de ponyspeeldag zijn € 17,50 per kind en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Martine Hoopt op Beter. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn omdat ik vanwege infectiegevaar helaas niet in de buurt van paarden mag komen. Ik hoop op een groot aantal inschrijvingen en een super leuke dag!

Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel online via de Ponyspeeldag pagina. Ken je ook nog andere kinderen die mee willen doen?  Download dan de flyer, print hem uit en deel hem uit.

Terug
Wil je reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.