Wauw, al meer dan € 50.000,- !!

door Martine Siemelink

Wauw, ik kan het eigenlijk niet bevatten maar het staat er echt! Er is al meer dan € 50.000,- gedoneerd en gesponsord. Wat een enorm bedrag en wat ben ik daar enorm blij mee. Ik probeer zo veel mogelijk iedereen die ik ken persoonlijk te bedanken maar vanwege het grote aantal donaties en de vele donaties van mensen die ik niet ken is dat bijna niet meer te doen en bij te houden. Weet echter dat ik iedere donatie, klein en groot, enorm waardeer en alle reacties bij de donaties, via e-mails of op Facebook hartverwarmend zijn.

Nog amper twee maanden geleden schreef ik in de eerste blogpost dat er al meer dan € 5.000,- was gedoneerd en nu is het al 10 keer zo veel !  Alhoewel het eindbedrag van € 75.000,- nog erg ver weg is heb ik er steeds meer vertrouwen in dat het is te halen. Wat fantastisch zou dat zijn!

Er is in de maand november ontzettend veel gebeurd. Het begon al goed met een interview op AD.nl en in het AD Utrechts Nieuwsblad. Afgelopen dinsdag was de sponsorloop van BSO Kind & Co waar ook in Hart van Nederland van SBS6 aandacht aan is geschonken. Daarnaast hebben we ook diverse donaties en toezeggingen van bedrijven ontvangen (veelal zonder dat ze willen dat hun naam wordt genoemd).

Er staat ook een Ponyspeeldag gepland bij Manege Rijnstein in Odijk. Heb je kinderen tussen de 6 en 11 jaar die het leuk vinden om mee te doen, schrijf dan nu online in. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus VOL = VOL.

Terug
Er is 1 reactie
Beantwoorden Danielle 7 december 2016, 20:46

Wij wensen jullie en vooral jou Martine veeel sterkte en we wensen jou het allerbest!!
Danielle & Wouter..

Wil je ook reageren?

Je e-mailadres zal nooit op de website worden getoond.